Konspirationsteorier

Sanninng eller galenskap?

Dagens Annika Dahlqvist-citat

Mår man som man förtjänar?

Mår man som man förtjänar?

Annika Dahlqvist behöver enligt egen utsago inte  vaccinera sig mot svininfluensan eller gå på cancerkontroller, eftersom LCHF gör hennes immunförsvar så starkt.

Nu skriver Annika Dahlqvist på sin blogg att hon har fått stämbandskatarr (igen) och kanske måste ställa in alla planerade föreläsningar. Att bli praktiserande läkare igen nämner hon som en alternativ sysselsättning, om inte stämbanden blir bra.

Stämbandskatarr beror oftast på en virusinfektion, men Annika Dahlqvists journal omfattas av sekretess och vad hennes problem beror på förtäljer inte historien.

Min enda kommentar är att man INTE alltid mår som man förtjänar.

Till senaste inlägget

24 september 2009 - Posted by | lchf | , ,

3 kommentarer »

 1. LCHF i all ära, men den skyddar ju inte mot sjukdomar, däremot kanske man kan få bättre immunförsvar, men det vet jag inget om. 🙂

  Kommentar av LCHF | 24 september 2009 | Svara

 2. Äsch då… det är bara bra att hon tar en paus i sitt späckade föreläsningsprogram. Hon ska ju inte behöva bränna ut sig…

  Kommentar av fuldrutt™ | 24 september 2009 | Svara

 3. Massvaccineringsstrategin är av allt att döma inte optimal för folkhälsan. Jag har per e-post kommunicerat med olika ansvariga för massvaccinering mot svininfluensan på främst SMI och Socialstyrelsen och inte fått se något argument som talar mot Ann-Cathrin Engwall :s resonemang och slutsatser. Jag tror dock några har börjat inse och tänka om. Min enkla modell för några olika vaccinationsatrategiers effekt på flockimmuniteten inför en potentiell andra våg med ett förändrat farligare influensavirus finns på

  http://hem.passagen.se/fingerpr/loparn/Analyser/story/index.html

  Modellen bygger på Ann-Cathrin Engwalls vetenskapligt grundade resonemang som nu i mer detaljerad form finns med som ett appendix. Modellen emotsägs inte av smittskyddsläkaren Staffan Sylvans uttalande i UNT 9 sept.

  ”På lång sikt är naturligt förvärvad immunitet efter genomgången influensa det bästa skyddet. Ett skydd som bör kompletteras hos riskpatienter med vaccination mot de varianter av influensa som hela tiden dyker upp.”

  Tvärtom, men modellen och Staffan Sylvans uttalande går inte ihop med Socialstyrelsens och Smittskyddsinstitutets strategi om massvaccinering av alla.

  En ny blogg om detta finns på Netdoktor

  http://www.netdoktor.se/?_PageId=115761&Tab=Blogs#Blog%5B115768%5D

  Kommentar av Bo Engwall | 26 september 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: