Konspirationsteorier

Sanninng eller galenskap?

Den stora film- och mordkonspirationen

fångad flicka

1995 gav en statlig utredning (SOU 1995-15) sensationella fakta om porrfilm: Kvinnorna som medverkar i filmerna är drogade och blir våldtagna – om de har tur. Har de otur blir de torterade, stympade och mördade framför kameran. Det måste ha varit hög personalomsättning i branschen, för många skådespelerskor fick (enligt Linda Lovelace) en kula i nacken efter filminspelningen.

Några politiker med Gudrun Schyman i spetsen visade filmen Shocking Truth för publik – en kidnappad och drogad kvinna blev gruppvåldtagen. I verkligheten var kvinnan den kända porrstjärnan Mila Shegol. Robert Ashberg  intervjuade henne och hon intygade att hon varken var drogad eller våldtagen.

Rykten om att kvinnor mördades under filminspelningar fick FBI att tillsätta en utredning. (Men de hittade inga filmer med äkta mord.) Regissören till filmen Cannibal Holocaust blev åtalad för mord och måste avslöja hur  han gjort specialeffekterna när en ung kvinna tycktes vara spetsad på en påle. Att dessa vandringslegender, om skådespelare som mördades framför kameran, uppstod berodde nog mest på att hemvideo i början på 80-talet var lite skrämmande. (Se Studio S om videovåld på Youtube eller Svt Play!) Dessutom var det hela medveten taktik av den kristna högern, som under reagan-perioden förklarat krig mot pornografi, hårdrock och snusk.

Läs mer på Sexnoveller & Orgasmer!

Det var smart att koppla porrfilm till våldtäkter, kidnappningar, tortyr och mord. Efter Shocking Truth-debatten ville 72% av de svenska kvinnorna förbjuda porrfilm på kabelteve! (SIFO 2000) Idag är 5% av de svenska kvinnorna negativa till porrfilm. (Sexenkät 2012)

Konspiration Home

Annonser

06 februari 2012 - Posted by | Konspirationsteorier | ,

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: