Konspirationsteorier

Sanninng eller galenskap?

Popmusiken tar över världen!

Att popmusiken är farlig är inget nytt. Men nu visar den öppet sina planer för världsherravälde! Det här skakande dokumentet visar hur popmusiker tar över folkhemmets högborg Hylands Hörna. Och detta till råga på allt under en barn- och familjeföreställning. Var ska detta sluta?

När Hyland säger att många kommer bli sura av popmusiken vet han säkert vad han pratar om. På 60-talet fanns det folk som på allvar trodde man kom till helvetet om man lyssnade på pop. Att killar hade långt hår var ett gränsfall till evig fördömelse. Idag kan vi skratta gott åt detta och kanske även åt den ibland ganska töntiga svenska popmusiken från den tiden. (Men Friends var bra!)

Några år tidigare var det rocken som var farlig och innan den jazzen. Allra farligast var swingen, som kallades en andlig mul- och klövsjuka av kyrkoherde Grände när han talade till värnpliktiga. Alice Babs utsattes för ren förföljelse i media, kallades slyna och framställdes som ungdomens förförare när hon sjöng swing.

Hårdrock har kallats djävulens musik och nu är det väl rapmusiken som är farligast. Historien upprepar sig och man ska ta sig en titt i spegeln först, innan man skrattar åt tidigare generationer.

 

30 april 2013 - Posted by | Konspirationsteorier |

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: