Konspirationsteorier

Sanninng eller galenskap?

Judisk-negroida Swing-konspirationen

urartad judisk-negroid musik

Tredje Riket upphör aldrig att fascinera och SvT visar ständigt filmer på temat. Många företeelser i Tredje Riket känns både skrämmande och absurda dag. Ett exempel är tron på den judisk-negroida swing-konspirationen, även kallad Urattad Konst. Judiska kompositörer, svarta jazzmusiker och det multikulturella, judestyrda, kapitalistiska amerikanska samhället blev en kombination som fick nazisterna att se rött.

Hur stor rätt har vi att skratta åt de dumma tyskar som trodde på sådant? Det beror på hur vi röstar. Sverigedemokraterna är inte nationalsocialister, men har en liknande nationalistisk och konservativ syn på konst och kultur. Den stora likheten är synen på multikultur och kulturell korsbefruktning, som hela vår kultur bygger på och alltid har byggt på. Det har aldrig funnits något hypotetiskt svenskt Sverige. Under tusen år styrdes vi av Katolska Kyrkan och Påven. Sedan styrdes vi av en tysk version av en religion från Mellanöstern. När sekulariseringen började på 1700-talet kom influenserna först från Frankrike och sedan från USA. Jimmie Åkesson gillar hårdrock, som inte har det allra minsta med svensk musiktradition att göra, men genom multikulturen ändå blivit en viktig del av många svenskars liv. Förövrigt är fiol och dragspel italienska instrument, inte svenska. Vikingarna reste över hela världen och tog ned sig nya impulser utifrån när de kom hem. På hällristningarna finns det bilder av en fartygstyp som under bronsåldern fanns i länderna kring Medelhavet.  Efter istiden skapades den svenska befolkningen av invandrare med (kanske) germanskt, finskt och samiskt blod. Var dessa folkgrupper kommer ifrån kan man undra, men vi vet åtminstone att vi alla härstammar från afrikaner.

.

swing verboten

Den som är mot multikultur är därför inte mot kulturblandningen som sådan, utan mot kulturen från vissa folkslag. Hur man än vänder och vrider på något så är det alltid ett resultat av kulturblandning. Hitlerhälsingen var till exempel stulen från romarna och alltså italiensk.

Nazisterna var åtminstone ärliga när dom talade om den judisk-negroida swing-konspirationen. Det urartade låg i att ta in influenser från judar och svarta. Med normaliseringen av SD blir det allt tydligare att det i dagens Sverige handlar om att bekämpa influenser från svarta samt personer från Mellanöstern. Detta kallas kamp mot islamisering, men hittills har ingen talat om Indonesien som ett hot mot Sverige.

För övrigt kan det faktiskt finnas en sak som är svensk, eller åtminstone skandinavisk: Torkade chapatis bakade på råg, även kallade iknäckebröd!

25 september 2016 - Posted by | Konspirationsteorier

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: